Криси

„Моят живот започва така, мама от малка ме е хванала за ръка. През осем операции с нея преминах! Колкото са крачката на малките раци. Но пък те са юнаци…“

Тя е Криси

На 14г от Разград. Родена с ДЦП и епилепсия.
До момента е претърпяла 8 операции!
Много се вълнуваше за тази фотосесия, защото никога не е снимана професионално. Каза, че само звездите ги снимали…Огромни благодарности на Радина Маринова, която специално за случая пътува от Русе и направи най-страхотните снимки. Въпреки финансовите затруднения, родителите й обиколиха Разград за да й купят новя рокля специално за случая. Розова! Защото най-добре отговаря на същността й

Толкова е слънчева, че няма как да не се заразите от нейния позитивизъм и усмивка. Пише стихове и има издадени две книжки. Чрез рими се опитва да покаже ,че децата като нея не трябва да стоят затворени у дома, а трябва да излизат навън и да се радват на света.

Има по-малък брат, когото обожава. Михаел е на 8г, и подобно на нея е роден с ДЦП и епилепсия.

Със средствата от продажбата на книжките, Криси помага на семейството си – можете да си представите колко пари са нужни за рехабилитации и лечения и на двете деца.
Всеки, който иска да помогне може да закупи благотворително книжката със стихове на Криси или да дари по сметка на семейството, чиито титуляр е майка й Елена Пенчева.
IBAN: BG38STSA93000020585134
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД

Знаете ли за какво мечтае Криси?
Да отиде на аква парк в Албена със семейството си, просто защото никога не е ходила на море за повече от два дни…
 

Огромни благодарности на Радина Маринова, която специално за случая пътува от Русе и направи най-страхотните снимки.