Декемврийски отчет

Обещаният подробен отчет

Наличната сума в сметката към днешна дата е : 12 158.33лв.!!!

Колкото и да е невероятно, но по – голямата част от парите за въртележката са събрани. Остават още около 5хил.лв за самото съоръжение, което не е никак малко, но мисля че до пролетта ще ги съберем.

Благодаря на Български Културен център Магура – Чикаго за подкрепата. Не само финансовата, а и затова че с такава готовност и отворени сърца посрещнаха идеята ни за изложба при тях. Веднага след получаване на превода, ще бъде издадено свидетелство за дарение.

Тук е момента да изкажа огромната си благодарност към Сдружение Випс фор Кидс и Деси Станчева, без които нищо от това нямаше да се случи. Ще припомня, че това е жената, която след среща август месец миналата година, на която й представих идеята ми за комбинираните люлки, не ми даде вече съществуваща сметка на сдружението, а ме хвана за ръка (буквално) и ме заведе в банката, където пред очите ми откри отделна сметка, в която да се събират средства единствено и само за люлките. От тази сметка не се плаща нищо друго освен неща, свързани с тях. Самите съоръжения, транспорт и монтаж.

Човек с голямо сърце е тя!

От тези 12 158.33лв – 290 лв са по кампания за люлка в Перник, 600лв са за транспорт и предстоящ монтаж на комбинирана люлка везна в София, в парка Гео Милев. В този ред на мисли, люлката в Света Троица за пореден път беше счупена и отново направена. Сложихме новата табела – дано има някакъв ефект!

Относно бъдещата въртележка:
На 13.10.2020 изпратих заявление за дарение към община Възраждане, придружено с всички нужни сертификати и технически спецификации, но до момента нямам никакъв отговор от тях. Затова тази седмица смятам да подам заявление и към Община Триадица.
 
Хареса ми мястото около НДК, да видим какво ще стане…И друг път съм казвала, че събирането на пари се оказа по – лесната част. Конкретно за София мнооооого бавно се случват нещата…

Не забравяйте, че до 14.12. може да се насладите на някои от участниците ни в проекта, на 10 от метростанциите в София. С това дадохме старт на съвместната ни инициативата с Ваня Тодорова – „Да се запознаем“. Надяваме се на много срещи, усмивки и приемане. 
 
Бъдете здрави и не забравяйте, че само различните променят света!

Share on facebook
Translate »